Midtjylland/Fyn

AdresseBeskrivelseKontaktinfo
Hos Granli Velvære, salen.
Nørskovlundvej 22, 8620 Kjellerup
Med sjove lege og øvelser, har Stimulastik® fokus på at understøtte dit barns naturlige motoriske udvikling, kognition og jeres gode relation, der
er vigtige grundpiller for senere optimal udvikling af bl.a. koncentration, læsefærdigheder og trivsel.
Vi gennemgår forskellige temaer indenfor barnets motoriske udvikling, og bygger 1-2 nye øvelser på hver gang, som i forældre kan fortsætte med sammen med barnet hjemme.
Stimulastikgrupperne er alderesopdelte fra 3-6 måneder og 7-10 måneder, går over 5 gange á 1 time og udføres af ergoterapeut og stimulastikinstruktør Lene Korsåsen.
Lene Korsåsen
granli.velvaere@gmail.com
53 43 33 07
www.granlivelvaere.dk
Ringe
GJ Motorik
Stationsvej 8 A
5750 Ringe
Børnemotorik til børn fra 3 mdr. – 10 mdr.
Leg med dit barn og lær om sansernes og motorikkens betydning for dit barns udvikling. 5 gang á fem kvarter inklusiv et lille motorikkursus.
Børnemotorik til børn fra 10 mdr. – 2½ år.
Leg med dit barn på små sanseredskaber og støt dit barns motoriske udvikling. I får masser af sjove oplevelser sammen. – 10 gange á 1 time.
Læs mere om holdene på https://www.gjmotorik.dk/boernemotorik/ eller ring på 40 84 94 97
GJ Motorik tilbyder også individuel træning til børn, som er udfordret i dagligdag og skolegangen på forskellig vis. Læs mere på www.gjmotorik.dk eller ring på 40 84 94 97.
Gitte Susan Jensen
info@gjmotorik.dk
tlf. nr. 40 84 94 97
www.gjmotorik.dk
Esbjerg Ø
Jerne Sundhedshus Jagtvej 47
6705 Esbjerg Ø.
Stimulastik, Stimulerende gymnastik 0-12 måneder Stimulastik hjælper børn gennem bevægelse og brug af deres sanser. Et barn der er velstimuleret er rolige, tilfredse og sover godt. Stimulastik hjælper udviklingen af dit barn og giver en mulighed for at gøre noget specielt sammen med barnet. Kurset her vil også give Jer, som forældre, forskellige bevægelser som I kan gøre derhjemme. Musik, bevægelse og gode grin! Kom og vær med til stimulastikSabina Sundell Schanz
ssschanz@gmail.com
tlf. nr. 21 62 71 64