Midtjylland/Fyn

AdresseBeskrivelseKontaktinfo
Svendborg
Balancen, SG-huset
Ryttervej 70
5700 Svendborg
Sansemotorisk træning og leg med hold for babyer 2-12 måneder ved børneergoterapeut Michelle Bengtsen.
Vi skal lege, tumle, kolbøtte og sanse, mens vi udvikler og gør os klar på livet! Stimulastik giver nemlig stærkere, sikrere og mere sansende børn! 
Til timerne vil der være en uddannet ergoterapeut, der har fokus på den sansemotoriske udvikling, så du som forælder vil få viden om og baggrund for de aktiviteter, vi skal igennem! 
Michelle Bengtsen
kontoret@svendborg-gf.dk 
tlf. nr. 60 14 44 53
www.svendborg-gf.dk
Ringe
GJ Motorik
Stationsvej 8 A
5750 Ringe
Børnemotorik til børn fra 3 mdr. – 10 mdr.
Leg med dit barn og lær om sansernes og motorikkens betydning for dit barns udvikling. 5 gang á fem kvarter inklusiv et lille motorikkursus.
Børnemotorik til børn fra 10 mdr. – 2½ år.
Leg med dit barn på små sanseredskaber og støt dit barns motoriske udvikling. I får masser af sjove oplevelser sammen. – 10 gange á 1 time.
Læs mere om holdene på https://www.gjmotorik.dk/boernemotorik/ eller ring på 40 84 94 97
GJ Motorik tilbyder også individuel træning til børn, som er udfordret i dagligdag og skolegangen på forskellig vis. Læs mere på www.gjmotorik.dk eller ring på 40 84 94 97.
Gitte Susan Jensen
info@gjmotorik.dk
tlf. nr. 40 84 94 97
www.gjmotorik.dk
Esbjerg Ø
Jerne Sundhedshus Jagtvej 47
6705 Esbjerg Ø.
Stimulastik, Stimulerende gymnastik 0-12 måneder Stimulastik hjælper børn gennem bevægelse og brug af deres sanser. Et barn der er velstimuleret er rolige, tilfredse og sover godt. Stimulastik hjælper udviklingen af dit barn og giver en mulighed for at gøre noget specielt sammen med barnet. Kurset her vil også give Jer, som forældre, forskellige bevægelser som I kan gøre derhjemme. Musik, bevægelse og gode grin! Kom og vær med til stimulastikSabina Sundell Schanz
ssschanz@gmail.com
tlf. nr. 21 62 71 64